Kerstcafé

Het Kerstcafé 2013 was zeer geslaagd. Het was gezellig en druk in de ruimte van de peuterspeelzaal en het speellokaal. Veel ouders hadden heerlijke hapjes gemaakt en er was voldoende drank. Aan het einde hebben de kleuters op het peuterspeelplein vele mooie kerstliedjes gezongen voor de ouders. Al met al een groot succes dus.

Bij deze willen we Bella Italia – Ristorante & Pizzeria , bouwbedrijf Rotteveel, Restaurant Zalencentrum de Hertenkamp, Hotel de Jonge, Vrienden van de Emmaschool, de stichting Peuterspeelzaal Assen, Ronald Obbes en verder een ieder, die zich op welke manier dan ook heeft ingezet voor het Kerstcafé, nogmaals hartelijk bedanken !!!

Namens De Culturele & Musical Commissie (CuMuCie)

Teamleden: Monique Nomden
Ouders: Helma Kwast, Leonor Seibel, Patricia Lesterhuis en Emmily Borger