10-minuten-gesprekken februari 2015

Op maandag 2 en donderdag 5 februari is de volgende ronde 10-minuten-gesprekken gepland voor de groepen 1 t/m 7. De gesprekken zullen ’s middags en ’s avonds plaatsvinden. U zult op de hoogte worden gebracht van de vorderingen van uw kind in de afgelopen periode. Deze gespreksronde is verplicht voor alle ouders !

U kunt zich vanaf maandag 19 januari t/m maandag 26 januari aanmelden via Mijnschoolinfo. Zodra de gesprekken gepubliceerd worden, krijgt u een mail, waarin staat dat u zelf kunt inplannen. We verzoeken de ouders met meerdere kinderen om zich zo snel mogelijk in te schrijven om de gesprekken aansluitend te kunnen voeren. Probeer tussen gesprekken 10 of 20 minuten ruimte vrij te houden.

De ouders van groep 8 krijgen binnenkort een uitnodiging voor de adviesgesprekken op dinsdag 10 en donderdag 12 februari.

10-minuten