Groep1/2c heeft een pyjamafeestje gevierd!

Het was feest afgelopen woensdag in groep 1/2c.

De kinderen hebben er een poosje op moeten wachten, maar eindelijk konden juf Mara en juf Monique hun verjaardag vieren met de kinderen. Al ver voordat het zover was vroegen de kinderen aan ons of ze een keer in pyjama naar school mochten. Dat leek ze wel een keertje leuk. Ja, deze groep houdt wel van een feestje! Nadat de juffen samen hadden overlegd vonden ze dit wel een leuk plan en heel toevallig kwam er ook nog een uitnodiging voor het voorleesontbijt in de Nieuwe Kolk! Nou mooier kon het natuurlijk niet.

Dus afgelopen woensdag zijn we samen met de kinderen in hun pyjama (de meesten) naar de Nieuwe Kolk gegaan, lekker uit ontbijten. Gesmuld hebben ze van bolletjes en boterhammen met hagelslag, pindakaas, jam, chocopasta of kaas. Na het ontbijt werden ze voorgelezen door wethouder Maurice Hoogeveen en zaten ze gezellig met nog een paar andere groepen op de grote trap te kijken en te luisteren naar het verhaal van Boer Boris gaat op vakantie. Echt een aanrader, wat een leuk boek! Na het verhaal samen op de foto en dan nog even een kleurplaat kleuren. Zo tegen 10.15u. werd het tijd om terug naar school te gaan en daar ging het feestje nog even door in de klas. Daar hebben de kinderen nog lekker gesmuld van slagroomsoesjes en een bekertje ranja en hebben ze een spelletje gedaan met snoepveters. Altijd leuk. De juffen zijn ook weer erg verwend met allerlei cadeautjes  een prachtig boek om uit voor te lezen. Aan het einde van het feestje kregen de kinderen nog een lekker zacht vingerpoppetje mee naar huis, om mee te spelen of lekker mee naar bed te nemen. Binnenkort nog meer foto’s!

2015-01-21 08.59.55 2015-01-21 08.59.57 2015-01-21 09.00.43 2015-01-21 11.24.38