Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs

4434_119_081222_voortgezet_onderwijsOp dinsdagavond 6 januari 2015 wordt op de Emmaschool een VO-voorlichtingsavond gehouden. Het Dr. Nassau College (locaties Quintus en Penta) en het Terra College (VMBO en het Groene lyceum) zijn die avond aanwezig om iets te vertellen over de opleidingen en scholen.

Vanaf 19.00 uur is er een inloop en om 19.15 begint de eerste voorlichtingsronde. De tweede ronde begint om 19.50 en de derde ronde start om 20.30. Per ronde zijn er 30 plaatsen beschikbaar.

Uw kind kan u en zichzelf vanaf morgen inschrijven via de inschrijflijsten in de gang bij  groep 8.

Tijdens de voorlichtingsavond is CS Vincent van Gogh niet aanwezig. Dit houdt verband met een langlopende afspraak tussen het openbaar en christelijk voortgezet onderwijs in Assen. Uiteraard bent u en uw kind van harte welkom tijdens de Open Dag van CSG Vincent van Gogh.