Samenspel ouder en kind in de Zonnebloem op donderdag 19 februari

Naast peuterspeelzaalwerk, Opstap met Puk en peutergym biedt Stichting Peuterspeelzaalwerk Assen (SPA) ook de activiteit Samenspel Ouder & Kind aan. Tijdens Samenspel Ouder & Kind kunnen ouders met jonge kinderen binnenlopen op de peuterspeelzaal, een kop koffie drinken, elkaar ontmoeten en met hun kinderen spelen.

U zult ontdekken dat de omgeving en materialen veel uitdagingen biedt voor uw kind en dat het erg leuk is dat uw kind andere kinderen ontmoet en samen kan spelen.

Heeft u kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en vindt u het leuk om andere ouders te ontmoeten? Dan bent u welkom tijdens een van onze Samenspel momenten, in verschillende wijken in Assen. Wekelijks is er een mogelijkheid om een Samenspel te bezoeken. Eén ochtend of middag in de week staat de deur van de peuterspeelzaal voor u open tijdens Samenspel.

Opgave is niet nodig, en deelname is gratis en vrijblijvend! Kom gerust eens binnenlopen! Voor meer informatie, tijden en locaties kunt u kijken op www.spa-assen.nl of contact opnemen met ons centraal kantoor op telefoonnummer: 0592 37 74 70.

Donderdag 19 februari 2015 bent u weer welkom bij peuterspeelzaal De Zonnebloem, van 08.30 tot 11.00 uur!

spa