Schoolvoetbal

Woensdag  12 maart was schoolvoetbal weer in volle gang. De groepen zeven en acht speelden bij ACV een top toernooi! De Emmaschool had dit jaar vier teams opgegeven. Twee meiden teams en twee jongens teams. De enthousiaste meiden van groep acht hadden een leuk spandoek gemaakt. Ook hadden ze het spandoek van Emmaschool zelf gebruikt om mee aan te moedigen. Emmaschool 2 van zowel de meiden als jongens begonnen het toernooi. Ze grepen net naast de winst. Het waren twee mooie wedstrijden. Daarna speelden Emmaschool 1 van de jongens en de meiden ook allebei een wedstrijd. Beide teams wonnen. Het was een bere gezellige middag, en twee teams van de Emmaschool zijn door. Ze wonnen alle wedstrijden en eindigde op de eerste plek van de poule. Zij spelen op het Achilles terrein op 8 april de volgende wedstrijden. Supporters zijn van harte welkom!

Groetjes Michelle (Groep 8) en Jonne (Groep 8)