Verjaardag

Juf Janine en juf Marian vierden vandaag hun verjaardag. De kinderen waren verkleed en hadden hun mooiste glimlach meegenomen 😉 De juffen hebben fijne cadeaus gekregen, heel speciaal was wel een vriendenboekje van de hele klas!!

De ochtend was heel gezellig. De kinderen hebben een taartje versierd en opgegeten natuurlijk. In het speellokaal was een speciaal verjaardag circuit met leuke spelletjes. Het leukst was wel dat de kinderen met een pittenzakje tegen een foto van juf Janine of juf Marian konden gooien!!

In de klas hebben we nog snoepjes gegeten en een filmpje van Kikker gezien. Daarna was het alweer tijd om naar huis te gaan…

Ouders en kinderen van groep 1/2 B: heel erg bedankt voor de leuke ochtend en de fijne cadeaus!!!!

Janine en Marian

DSC01823 DSC01828 DSC01830 DSC01834