Aanmelden bij de Aska via website

Na de zomer start de ASKA met het overblijven op de Emmaschool. U heeft daarover via MSI een brief ontvangen.

Vanaf 1 mei is overblijven met Edith online beschikbaar. U kunt een gratis ouderaccount aanmaken door te klikken op de link www.overblijvenmetedith.nl. Bij inschrijving kiest u bij de school “Emmaschool”. De kosten van het overblijfmoment zijn vastgesteld op € 2,50 per keer. U betaalt uitsluitend wanneer uw kind gebruik heeft gemaakt van het overblijven. Bij afwezigheid van uw kind zal dit bedrag niet in rekening worden gebracht, indien u voor 10.00 uur uw eigen reservering van het overblijfmoment uit ‘Overblijven met Edith’ heeft verwijderd.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om voor 1 juni 2015 uw kind(eren) in “overblijven met Edith” te willen zetten? Dan hebben wij daarna de tijd om onze overblijforganisatie hier voor 17 augustus optimaal op af te stemmen. Vergeet niet om u af te melden bij de huidige verzorger van het overblijven.

logo aska klein 600-400