Bedankje sportdag

Dankzij veel ouders is het weer mogelijk geweest de sportdag op het atletiekterrein van AAC’61 te organiseren! De kleutergroepen hebben zich prima vermaakt op het veld van het “Stadsbroek”, dat naast de atletiekbaan ligt. Daar deden ze aan hardlopen, verspringen, hoogspringen enz. De ouders die daar de groepjes hebben begeleid: heel erg bedankt!

De groepen 3 t/m 8 hebben zich uitstekend vermaakt op en rond de atletiekbaan. De ouders die daar betrokken waren bij de begeleiding van de atletiekonderdelen c.q. groepsbegeleiding: ook onze hartelijke dank daarvoor! Daarnaast bedanken we de vrijwilligers van de atletiekvereniging, de stagiaires en de kinderen voor hun inzet. Het was volgens ons een leuke, gezellige, sportieve dag!

Sportieve groet,

Sportcommissie: Soesja Bandell (gr.3/4), Marijke Slot (gr. 7b/8b), Hilda van der Sluis (gr.7a)

IMG_0135