Einde van het schooljaar

Het schooljaar is al weer voorbij. Wat gaat dat toch iedere keer sneller dan je lief is. Er is weer hard gewerkt door alle kinderen en leerkrachten en er zijn goede vorderingen behaald.

Namens het team van de Emmaschool wil ik alle ouders, die op welke manier dan ook hebben meegeholpen; de verkeersbrigadiers, de klassenouders, het Ouderplatform, de verkeersouders, het kriebelteam, de adverteerders, de excursie-ouders, de OR en de MR en alle anderen heel hartelijk bedanken voor de inzet in het afgelopen schooljaar. De kinderen en het team hebben uw hulp zeer gewaardeerd.

In de eerste week na de zomervakantie ontvangt u de papieren versie van de jaarkalender, waarin (bijna) alle evenementen voor het komende schooljaar genoemd worden. Een nieuwe versie van de schoolgids staat op de website of kunt u na de vakantie afhalen bij de conciërge.

Ik wens iedereen een goede zomervakantie en zie alle kinderen en ouders graag weer terug op maandag 17 augustus.

Met vriendelijke groet,
Han Sijbring

zon