Open Dag Emmaschool en andere Plateauscholen op woensdag 16 september

Voor nieuwe ouders en andere belangstellenden wordt er op woensdag 16 september van 9.00 tot 12.00 uur een Open Dag georganiseerd op alle openbare basisscholen in Assen. Voor iedereen is dit een mooie gelegenheid om eens vrijblijvend rond te kijken op de verschillende scholen van Plateau Openbaar Onderwijs Assen.

Alle openbare basisscholen hebben een eigen profiel. Het kan gaan om o.a. Dalton, Jenaplan, Ervaringsgericht, modern klassikaal, Adaptief of Cultuurschool. Iedere school heeft haar specifieke deskundigheid, die zij ten goede laten komen aan de kinderen. Tijdens de Open Dag kunt u over alle schoolzaken geïnformeerd worden.

Alle scholen van Plateau Openbaar Onderwijs Assen worden in de komende jaren “Alles-in-1-scholen”, waarin kinderen van 0 tot 12 jaar opgevangen kunnen worden van 7.00 tot 19.00 uur. Kinderopvang en een naschools activiteitenaanbod behoort dan tot de mogelijkheden. Op de Veldkei in de wijk Peelo en De Heksenketel in Marsdijk zijn deze voorzieningen al gerealiseerd.

U bent van harte welkom op obs Het Sterrenschip, obs Kloosterveen, obs Baggelhuizen, obs Driemaster, obs De Veldkei, obs Emmaschool, obs de Marskramer, obs De Heksenketel, obs Theo Thijssen, objs De Vuurvogel, sbo De Meander en obs Valkenhorst.

In maart 2016 worden alle ouders van de Emmaschool uitgenodigd om een kijkje te nemen in de groepen.

A3 Poster Opendag Emmaschool