Welkom in het nieuwe schooljaar !

De eerste dagen zitten er weer op en zo te zien en te horen zit (bijna) iedereen weer in het ritme van op tijd op staan en op tijd op school zijn.

Het team van de Emmaschool bestaat uit dezelfde gezichten als vorig schooljaar. Een aantal leerkrachten is van groep veranderd en juf Annemarie Kraft van Ermel is weer terug na een uitstapje op obs Theo Thijssen. Ze werkt op maandag, dinsdag in groep 6/7, woensdag/vrijdag in groep 5b en op donderdagmorgen geeft ze gym. Afgelopen maandag hebben alle oudste kinderen een jaarkalender meegekregen met de belangrijkste data van dit schooljaar.

Op maandag 31 augustus en donderdag 3 september zijn er informatieavonden gepland voor alle groepen, waar de leerkrachten zullen vertellen wat de plannen zijn voor het komende schooljaar. U bent van harte uitgenodigd om op deze avonden in de klas van uw zoon of dochter te komen! In de agenda staan de tijden vermeld.

Bijna alle informatie, op het Geepeetje na, zal digitaal verstuurd worden. Daarom is het belangrijk dat de emailadressen in Mijnschoolinfo goed vermeld staan. Wilt u dat de komende dagen nog even controleren?

We wensen iedereen een goed en leerzaam schooljaar!

Met vriendelijke groet,
Han Sijbring
IMG_3334