Indian Summer Market

Donderdag 24 september is er van 16.30 tot 18.30 uur een najaarsmarkt op het Emmaschoolplein. U kunt samen met uw kind(eren) de markt bezoeken, maar ook opa’s, oma’s, familie, vrienden, kennissen, buren en andere belangstellenden zijn welkom.

Op de markt worden sfeervolle artikelen, (met een Hippie tintje), werkjes van de kinderen en lekkernijen verkocht. Daarnaast kunnen kinderen verschillende activiteiten doen. Alle kinderen gaan in de klas iets voor de markt maken. De creatie(s) van uw kind(eren) blijven tot 18.00 uur voor u gereserveerd, daarna gaan ze in de vrije verkoop.

Tijdens de markt kan worden betaald met bonnen. De bonnen kosten € 5,- per stuk, onderverdeeld in 10 x € 0,50. Om lange rijen voor de kassa te voorkomen, gaan we bonnen voorverkopen op het plein op 18, 22 en 23 september (zie Geepeetje).

De opbrengst van de markt komt ten goede aan de Oudermusical, die in het voorjaar van 2017 opgevoerd gaat worden. Deze activiteiten worden georganiseerd door de Culturele en Musical Commissie (onderdeel van de OR).

Daarnaast zoeken wij nog mensen die tijdens de avond willen helpen om de najaarsmarkt tot een groot succes te maken !! Mailto: cumucie@gmail.com

indian summer