Indian Summer

Zoals aangekondigd in de jaarkalender en op het Geepeetje wordt er op donderdag 24 september 2015 een najaarsmarkt met een Hippie tintje gehouden: Indian Summer. Naast werkjes van de kinderen worden er ook sfeervolle artikelen verkocht. Deze willen we woensdag 9 september a.s. gaan knutselen.

Vanaf 19.30 uur worden jullie van harte uitgenodigd om mee te helpen. Het zal tot ± 21.30 uur duren. Locatie: Emmaschool

Daarnaast verzamelen we glazen potjes in alle vormen en maten. Graag schoon en zonder etiketten verzamelen op het podium of in de hal van de Zonnebloem. En heeft u toevallig nog stofjes (bijv. oude kleding), kraaltjes, veertjes of bolletjes wol liggen waar geen bestemming voor is? Ook die kunnen wij goed gebruiken!

Een greep uit de knutsel-activiteiten:

  • Hangers knopen voor glazen potjes
  • Dromenvangers maken
  • Hangers maken van hout
  • Windlichtjes maken
  • Misschien haken?

Veel handen maken licht werk, dus kom allemaal !!! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: cumucie@gmail.com

Namens de Cumucie: Emmily Borger, Helma Kwast, Kirsty den Hertog, Leonoor Seidel, Wiesje Anholts, Monique Nomden, Roelina Fluks

indian summer