Parkeren rond de Emmaschool

Sinds het verwijderen van de parkeerstrook voor de voormalige Van Lieflandschool heeft de gemeente de vergunningszone uitgebreid. Er wordt ook regelmatiger gecontroleerd door Stadstoezicht en er worden ook pittige bekeuringen uitgedeeld.

De afspraak dat ouders 10 minuten voor en na het in– en uitgaan van de school mogen parkeren in de schoolomgeving blijft hetzelfde, maar op andere momenten is een vergunning noodzakelijk.

Een uitzondering zijn de avonden van de 10-minuten-gesprekken en de andere schoolavonden, zoals de lampionnenshow, de Indian Summer Market en Open Dag. Dan kunt u uw auto in de buurt van de school parkeren, zonder dat er gecontroleerd wordt.

Indien u een afspraak op school heeft dan kunt u een bezoekerspas lenen, maar het komt voor dat alle passen in gebruik zijn. U kunt uw bekeuring dan niet op de school verhalen.

assen