Extra dagdeel Peuterspeelzaal Zonnebloem

In verband met de wachtlijst op de Zonnebloem is er besloten na de herfstvakantie per 27 oktober 2015 eerst tijdelijk de dinsdagochtend als extra dagdeel aan te bieden. In principe openen ze deze groep tot de zomervakantie, maar bij voldoende belangstelling kan het zijn dat het aanbod gehandhaafd blijft.

Dit betekent dat de kinderen die op de donderdagochtendgroep geplaatst zijn dit dagdeel ook als tweede dagdeel kunnen gaan afnemen. Uiteraard kunnen ook de kinderen die voor de andere groepen op de wachtlijst staan of reeds geplaatst zijn hier gebruik van maken. De ouders die een kind op de wachtlijst hebben staan zullen worden benaderd. Als u belangstelling heeft voor deze extra ochtend, dan is uw zoon of dochter van harte welkom.

Net als op de donderdagmorgen zal Mirjam Sterken ook op deze dinsdagochtendgroep gaan werken als leidster.

Voor plaatsing op de dinsdagmorgengroep kunt u contact opnemen met Karen Pardijs 0592. 37 74 70 of mailen k.pardijs@spa-assen.nl

Logo-SPA-fc-kleur-275x269