Sinterklaasfeest vrijdag 4 december

Volgende week vrijdag komt Sinterklaas met zijn pieten op bezoek bij ons op de Emmaschool.

Wij verwachten dat hij aankomt op het schoolplein om 8.30 uur. U bent van harte welkom om te kijken.

Om alles goed te laten verlopen vragen wij u om met uw kind(eren) op tijd op het schoolplein te komen. U kunt plaatsnemen achter het afzetlint. Ook de kleuters worden hier verwacht en hoeven niet naar de Zonnebloem gebracht te worden. Op het plein kunnen de kinderen bij hun klas gaan staan of bij hun vader of moeder. Leerkrachten zullen op het plein aanwezig zijn. Na de aankomst gaan de kinderen met hun eigen leerkracht terug naar de klas.

De leerkrachten van de groepen 1/2 nemen de kinderen van hun groep mee naar de Zonnebloem. De kinderen hoeven deze dag geen fruittas mee naar school. De groepen 1 t/m 4 gaan net als anders tot 12.00 uur naar school. De groepen 5 t/m 8 hebben deze dag een continue-rooster tot 14.00 uur.

We hopen op een geslaagde dag !

sinterklaas3