Afscheid van juf Aly

Vorige week hebben we tijdens een gezellige receptie afscheid genomen van juf Aly, juf van groep 1/2d en in de afgelopen jaren intern begeleider van de onderbouw. Voordat juf Aly op de Emmaschool begon heeft ze korte tijd in Roden en Emmen gewerkt, maar vanaf eind jaren ‘70 is ze altijd verbonden geweest aan de Emmaschool. Vele honderden kinderen heeft ze les gegeven, 10-duizenden schriftjes heeft ze nagekeken, vele vergaderingen met het team en het Schoolzorgteam bijgewoond en nu is het tijd om te stoppen met werken. Ze gaat van haar verdiende pensioen genieten.

Vandaag heeft ze afscheid genomen van alle kinderen van de school en we hebben haar uitgezwaaid.

We wensen juf Aly en haar man Jan veel plezier met de nieuwe periode in hun leven.
DSC02577 DSC02581 DSC02582 DSC02585