De Emmaschool is weer open op vrijdag 8 januari

Na een unieke ijzelvrije periode gaat de Emmaschool morgen, vrijdag 8 januari, weer open. We verwachten alle kinderen om half negen weer terug te zien. Hopelijk heeft u opvang kunnen organiseren, al zal dat niet voor iedereen even makkelijk geweest zijn.

Rond de school was het vanmorgen nog erg glad. Met name de Ulohof, de Gymnasiumstraat, de stoepen langs de Irenestraat en het schoolplein waren nog moeilijk begaanbaar. Er is bij school wel zout gestrooid, maar de gladheid is nog helemaal niet over. We vragen de ouders, die met de auto komen, niet door de Pr. Irenestraat of de Ulohof te rijden, maar te parkeren op de daarvoor bestemde plaatsen in de Emmastraat of langs de Dr. Nassaulaan.

Het is misschien handig om de kinderen morgen pantoffels mee te geven, zodat de laarzen in de gang gezet kunnen worden en in de lokalen warme voeten houden.

open-300x210