Kunstschooldag groepen 7, 8a & 8b

CIMG3036

Maandag 18 januari zijn de groepen 7, 8a en 8b naar het ICO geweest voor de Kunstschooldag. De kinderen hebben elk 2 workshops gevolgd. Jonah en Jari vertellen over hun workshops. Op de foto’s zijn bijna alle workshops te zien.

ICO workshops van Jonah waren: slagwerk, freestyle.

We beginnen met slagwerk  het ging als volgt: eerst gingen we alle instrumenten één voor één bespelen eerst de xylofoon daarna de pauken en tot slot het drumstel. Daarna gingen we in een soort orkest spelen je mocht zelf een instrument uitkiezen het was echt heel leuk! Op naar het volgende, Freestyle : eerst een warming up daarna een paar oefeningen daarna bezig met de dans die je aan de kinderen ging laten zien die bij djembe zaten. Zij maakten de muziek en wij dansten er op, dit was uiteindelijk best leuk.

Jari: pixelatie & spelen in een band:

We begonnen met een groepje maken van ongeveer 3 mensen en daarna moesten we iets bedenken. We bedachten om iets met handschoenen te doen. Het was erg leuk! De 2de workshop ging ik naar spelen in een band, dat was ook erg leuk. We begonnen met de maat en daarna mocht iedereen op een instrument spelen ik begon met de gitaar daarna zingen en als laatste het drumstel dit was het.

De foto’s staan hier