Open Dagen!

Hallo,

Wij gaan jullie wat vertellen over de opendagen in Groningen en Assen. Wij zijn zelf bij het Werkman college ( stadslyceum ) geweest en het was een heel mooi en oud. Het is wel verbouwd en daardoor is de school super groot geworden en voor ons iets te groot. Het zit wel midden in de stad en als je een meisje bent kun je lekker shoppen.

We zijn ook nog bij het Terra college geweest. Dat was een hele goede school, maar dat is meer voor als je van groen en dieren houdt. Het is heel mooi en nieuw. Het is bovendien ook niet te groot. Er is een gebouw voor de 3e en 4e klas en een junior huis voor de 1e en 2e klas. Als je daar heen wilt,dan kan je naar het vmbo groen en naar het groene lyceum.

We waren ook nog bij Dr. Nassau collage ( Quintus ) geweest. Het is net verbouwd. Het is een school voor het niveau havo en hoger. Wij vinden dit een hele goede en leuke school. Maar er is nog een school die wij heel erg leuk vinden en dat is….

Vincent van Gogh ( Lariks ) Wij vinden deze school zo leuk, omdat het er heel mooi uit ziet van buiten en het ziet er van binnen heel erg kleurrijk uit. Ook zitten er wat kinderen op die wij kennen en zij zeggen dat het een hele leuke school is. Dit is voor havo en hoger en ons lijkt dit ook een hele leuke school…

Groetjes,

Emy en Cheyenne 🙂