Kunstmiddag in het I.C.O 8A

Hallo allemaal, wij gaan jullie wat vertellen over de kunstmorgen in het I.C.O

We gaan vertellen over 1 van de 2 workshops die we hebben gedaan.

Rosalie: ik heb boetseren met was gedaan en Djembe, zelf vond ik Djembe het leukst dus daar ga ik wat over vertellen. we kregen djembe-les van een mevrouw die zelf ook les geeft. eerst gingen we de bas oefenen dat is de slag in het midden van de Djembe. daar na gingen we verder met de zijkant en tot slot hadden we weer de zijkant maar dan met een ander soort slag. de juf (mevrouw) kon het allemaal heel leuk uitleggen. toen we alles hadden geleerd kwam ook de groep van ultimate Freestyle en die hadden een dans geoefend en die op onze Djembe muziek gedanst.

Thom: ik heb theater gedaan en muziek in de zaal in het Drents museum. ik vond theater het leukst, dat deed ik samen met Joes, Charissa en Amira. Colin en Marnix waren er ook nog van de andere groep 8. Bij theater deden we allemaal verschillende toneelstukjes. we moesten ook een robot machine nadoen. Ik deed ook een toneelstukje met Joes, Marnix en iemand anders van een andere school. we deden dat Marnix in een restaurant zat dat Joes de ober was en dat ik een menukaart was, omdat ik op mijn rug toen een Chinese menukaart had. en toen gingen we weer naar de grote zaal en even pauzeren.

 

dat waren onze leukste workshops!

groetjes Thom & Rosalie