Paasatelier 2016

Op woensdag 16 maart waren er paasateliers op de Emmaschool. Alle leerlingen van groep 3 t/m 8 konden zich inschrijven voor 3 verschillende workshops. Door de leerkrachten waren 14 verschillende workshops voorbereid waaronder kleien, Engels, strijkkralen, eieren verven en muziek. Ook was er keuze uit tal van creatieve activiteiten met wol, karton, wasco en ecoline. De groepsgrote per workshop verschilde, maar er waren ongeveer 20 kinderen per workshop van groep 3 t/m groep 8. De sfeer was goed, kinderen hielpen elkaar en waren enthousiast bezig met hetgeen ze gekozen hadden. In de pauze was er voor iedereen een koekje, een paaseitje en een beker ranja. Al met al kunnen we terug kijken op een geslaagde ochtend en willen we alle ouders die hun steentje bijgedragen hebben bedanken!

https://goo.gl/photos/nTouBVTHmk2jSWef8foto’s