Sinterklaas in groep 5a

Op 4 december vierden we  Sinterklaas op school. Groep 5a had de opdracht gekregen Sinterklaas een beetje te helpen, omdat hij het anders wel erg druk had. De kinderen hadden lootjes getrokken en voor het betreffende klasgenootje een surprise geknutseld en een gedicht gemaakt. Er was veel werk verzet en met een spel met een dobbelsteen werd bepaald wie een cadeautje open mocht maken. Dit zorgde voor hilariteit en veel plezier, want soms besliste het spel dat je een liedje moest zingen of een dansje moest doen. Het was ook mogelijk dat je een beurt over moest slaan of een cadeautje voor iemand anders moest pakken.

Sinterklaas kwam ook nog even op bezoek en hij bracht een Engels spel voor ons mee en zwarfte piet strooide natuurlijk ook met pepernoten.

Wij kijken terug op een geslaagde ochtend met veel mooie surprises en gedichten!

https://goo.gl/photos/3NDMMSvsw9iwzfPM8p Op foto’s