Verjaardag juf Roelina groep 5a

Op woensdag 24 februari was het dan zover! De verjaardag van juf Roelina werd gevierd in groep 5a. De kinderen hadden er veel zin in en juf was al regelmatig de klas uitgestuurd, omdat er het een en ander georganiseerd moest worden. Ook deze morgen werd de juf pas om 8.45 uur verwacht; ze mocht uitslapen van de kinderen. heel lief natuurlijk! toen het feest om 8.45 uur begon was de verrassing dan ook groot; we begonnen de ochtend met een High tea door de kinderen georganiseerd en er was ook nog een cadeaubon voor het volgen van een leuke creatieve workshop. Kinderen en ouders bedankt!!

Verder hebben we deze ochtend buiten en binnen spelletjes gedaan, lekker gesnoept en gedronken en tenslotte nog een film gekeken. We kijken terug op een leuke en gezellige ochtend.

Hier staan de foto’s