Emmaschool in actie voor Jarige Job

Ieder jaar organiseert de Ouderraad van de Emmaschool een inzamelingsactie voor een goed doel. Vorig jaar was dit de Colorrun ten gunste van KWF Kankerbestrijding. Dit jaar hebben we gekozen voor de Stichting Jarige Job.

Wat doet de Stichting Jarige Job?

60.000 kinderen vieren hun verjaardag niet… Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert deze kinderen op een leuke verjaardag. Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox. Hierin zitten spullen als versiering, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes.

Meer informatie is te vinden op http://www.stichtingjarigejob.nl/

Geld inzamelen: Het is de bedoeling dat de leerlingen geld inzamelen door ‘heitjes voor karweitjes’ te doen. Ze hebben vandaag een enveloppe mee naar huis gekregen met meer informatie en een ‘spaarkaart’.

Alvast veel succes en plezier toegewenst!

De Ouderraad van de Emmaschool
jarige-job-logo