Verkeer Pr. Irenestraat drukker en drukker

Het wordt drukker en drukker in de Pr. Irenestraat en de Ulohof. Ouders hebben ondertussen bijna-ongelukken gemeld met parkerende en kerende auto’s van andere ouders. Er zijn teveel ouders die hun auto naast school willen parkeren en niet te ver willen lopen en dat brengt gevaarlijke situaties met zich mee.

Ook het bouwverkeer en het parkeren van auto’s die bij de bouw horen neemt toe. We hebben venstertijden voor bouwverkeer afgesproken en dat betekent dat er geen vrachtverkeer rijdt tijdens de begin– en eindtijden van de school. Er kunnen wel vrachtauto’s staan, die laden en lossen.

De ruimte rondom de school wordt dus steeds kleiner en daardoor onveiliger.

Het gentleman’s agreement om niet met de auto de Pr. Irenestraat in te rijden blijft van kracht om de verkeerstromen zo veilig mogelijk te houden. We hopen dat u daaraan wilt meewerken.  Op de Dr. Nassaulaan is een Kiss&Ride-strook om uw oudere kind af te zetten.

Daarnaast wordt het weer mooi fietsweer.

fiets