Vacature MR-oudergeleding

In het GP-tje van 27 mei is al kort vermeld dat in de oudergeleding van de MR een vacature gaat ontstaan. De MR heeft onlangs een rooster van aftreden opgesteld; de zittingstermijn voor een MR-lid is namelijk 3 jaar (MR-reglement Emmaschool).

Naar aanleiding van het aflopen van de zittingstermijn zullen Wim Bartelds en Michèle Kouprie aftreden als MR-lid met ingang van september a.s.. Wim stelt zichzelf herkiesbaar. De oudergeleding heeft vier leden in totaal, Heleen Hartholt is voorzitter en Bart van Reij is sinds 2015 lid van de MR. Omdat er twee vacante plekken zijn zullen er waarschijnlijk verkiezingen worden georganiseerd, bij voldoende verkiesbare kandidaten.

Als je het interessant lijkt om mee te denken en mee te praten over de beleidsmatige zaken rondom school, nodigen we je van harte uit om je verkiesbaar te stellen. Voor meer informatie kun je terecht bij Heleen Hartholt (mr@emmaschool-assen.nl) of één van de andere MR-leden van de oudergeleding.

stijlvol-vergaderen