Hockey groepen 5 en 6

Klik hier voor de foto’s

Op vrijdag 8 juli zijn we naar de hockeyvelden van HVA geweest. We gingen daar hockeyen in het kader van de projectweek Olympische spelen. In een lange rij fietsen we naar HVA en we waren blij dat er ouders meegingen om de groep te begeleiden.

Aangekomen op het hockey veld werd de groep verdeeld over twee velden en werd er gestart met een gezamenlijke warming-up. Daarna werd de groep in drie kleinere groepen gesplitst. Er waren twee onderdelen waar geoefend werd op behendigheid en samenspel. Bij het derde onderdeel werd een partijtje gespeeld en er werd soms best fanatiek gespeeld!

Tot besluit werd de inwendige mens versterkt en aanvaarden we de terugreis op de fiets. Dit hielden we helaas niet droog.

We kijken terug op een sportieve en leerzame ochtend die dankzij  de hulp van veel ouders door kon gaan. Bedankt voor jullie hulp!