Kickboksen groep 8b

kickboksenkickboksen

We gingen vandaag kickboksen in de Fitness Factory. Eerst deden we een warming up. We moesten rondjes rennen en opdrukken. Daarna deden we een spelletje dat je met z’n tweeën moest doen. 1 moest op de grond gaan liggen en de ander moest er op zijn knieën achter gaan zitten. Degene die op de grond lag moest proberen te gaan staan en de ander moest hem op de grond houden. Toen deden we nog wat andere oefeningen en daarna gingen we een trap oefenen ->

de pushkick, je moet eerst met je knie naar voren en dan strek je je voet uit. Tegen een kussen aan die iemand anders vasthoud. Î Na dat gingen we op een kussen afrennen en er tegenaan trappen. Daarna gingen Glenn en Matheus een wedstrijdje boksen. Daarna Glenn en Dennis en toen Sweder en Glenn, Danilo en Dennis. Aan het einde deden we een groet en je moest zogenaamd de grond kussen maar een paar kinderen dachten dat je echt de grond moest kussen * fleur *. Dat was wel vies want daar lopen best veel mensen met blote voeten overheen * boksen doe je namelijk met blote voeten *

Het was leuk om eens een andere sport te doen dan voetbal ofzo.

 

Yedidya & Rixt

 

De foto’s staan hier