Emmaschool doet mee aan spaaractie Jumbo

Helpt u Emmaschool een handje door mee te sparen voor een zonnebloemschommel, een zanddraaitafel en een wiebelschommel van hardhout met de Jumbo spaaractie vanaf 7 september ?

Hoe werkt dit ?

Van woensdag 7 september tot en met dinsdag 11 oktober 2016 kan er bij Jumbo Supermarkten gespaard worden, ook voor de Emmaschool ! Samen met familie, vrienden en klanten van de Jumbo kunt u sparen voor spel- en leermaterialen voor onze school. Alle basisscholen, ook wij, kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je School’ actie onder de deelnemende basisscholen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar. De Emmaschool spaart via deze pagina.

Hoe kan ik sparen voor mijn school?

Tijdens de actieperiode ontvangt u bij iedere € 10,- een schoolpunt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels. Op deze website kunt u heel eenvoudig uw schoolpunten toewijzen aan de Emmaschool.

Vanaf 7 september staat er bij het Emmatheater een kartonnen doos van de Jumbo. Wanneer u uw punten niet digitaal kunt of wilt toekennen aan school, dan kunt u uw punten in deze bok doen, zo gaan de schoolpunten niet verloren.

JumboSparenVoorJeSchool