Dit vind ik van groep 7a, stukje van Fabijan

In GROEP 7a, doen we veel met pokemon kaarten. Zo…..hè,  lekker begin.

Nou ja, de Emmaschool is de leukste school van de wereld en in groep 7a vooral. We krijgen vaak complimentjes, ook als we rustig zijn. We hebben een meester en een juf.

Met de juf doen we veel met sport en met de meester veel met kunst. Best wel verschillend als je het mij vraagt.

Het enige nadeel aan deze klas is dat er kinderen op je step gaan zonder te vragen en dat is vervelend en er is veel geschreeuw buiten. Dus kan je je niet concentreren op je werk. Erg vervelend, maar voor de rest is het een top klas met veel plezier. Met leuke spelletjes, dat is wat ik er van vind .

Oh ja en de juf verkleedt zich soms met geschiedenis. Oh man, dat was leuk gister en met gym gaan we soms buiten gymmen met juf en binnen met meester en 5 voor 10 pauze dat is luxe en als het rustig is in de klas dan krijgen we er soms een beloning, meestal just dance. Vet leuk!!!

En de kinderjury 5 boeken in vijf weken dat is toch veel!

Groeten Fabijan