Groep 7a is de best groep van de hele Emmaschool;) stukje van Veri en Anne

Het is rustig in de klas en je kan je beter concentreren door te stilte.

Je merkt ook dat de meester en juf verschillend zijn: De één houdt veel van sport de ander veel van kunst. Ik maak dit stukje tekst om te laten weten hoe een top school de Emmaschool is.

De leraren geven ons eerder pauze, nou ja, dat denk ik.

Vorig jaar was het werken, werken, werken, maaaaaaar nu is dat anders. Nu zijn er meer leuke grapjes en dat maakt het leren leuker(voor mij dan).

Vorig jaar ging ik niet zo graag naar school en was ik meer ziek, maar nu is dat niet zo. Nou ja, ik sta nu ook niet te springen om naar school te gaan, maar het is wel fijner en we hebben geluk met onze plek waar het klaslokaal staat, naast het school plein ff(even),\

Van Veri en Anne