Groep 7a, stukje van Fabijan

Groep7a

Stukje website voor http://emmaschool-assen.nl/

Wie ben ik: Ik ben Fabijan 10 jaar en ik woon in Assen.

Waarom maak ik dit stukje? Om kinderen te motiveren om naar groep 7a te gaan en ik wil laten wat voor toffe school/klas dit is .

De Emmaschool is een toffe school, met leuke meesters en juffen. Ik moet heel eerlijk zijn. Ik vond school ook nooit zo leuk 😛 maar met de jaren door, kom je veel meer te weten over rekenen, taal,spelling etc en dan wordt het ook makkelijker, nou ja wat makkelijker en je hoeft echt niet elke dag naar school te gaan. Soms is je schoolenergie gewoon op. Dat zegt mijn moeder . Aan mijn vaderskant vinden ze school maar niks , dat zei mijn opa. Die is overleden :*( maar ja, aan mijn moeders kant denk ik hoor 😛 is school en leren alles. Ik ben en was meer van: Nou ja het boeit me eigenlijk niets of ik wil leren of niet. Ik denk en ik dacht: ‘Het is mijn eigen keuze om te leren. Ik vond en vind die regels over dat je studeren moet onzin. Ik bedoel; het is achttien jaar van je leven, want in die achttien jaar, kan je wel wat beters doen dan alleen maar leren. Nou ja, nu even wat minder over mijzelf. In de klas doen we een heleboel spelletjes en als we (met we bedoel ik: de klas) hard werken dan krijgen we er ook iets voor terug

Dit was mijn stukje website klik op de link voor meer groet Fabijan!