Mijn vakantie en nu school, stukje van Joost W.

Mijn vakantie!!!

Ik had een hele leuke vakantie. De eerste dag van de vakantie gingen we gelijk weg. Om 8:30 ging ik vertrekken naar Frankrijk. De eerste dag sliepen we in een hotel in Beaune. De 2e dag reden we verder naar Beziers, vakantiebestemming bereikt! We zaten in een safaritent.

Er waren ook nog twee andere kinderen, een jongen en een meisje. Ze heten Etienne (10 jaar) en Kaiya (14 jaar). De mama van hun was Engels en de vader Frans. Dus je kon gewoon Engels met ze praten.

We bleven er 12 nachten. Na die 12 nachten zijn we nog 3 nachten naar vrienden in Frankrijk geweest. Na die 3 nachten gingen we eindelijk weer naar huis. We kwamen pas om 10:30 weer thuis.

Weer naar school!!!

Joepie! Ik ga eindelijk naar groep 7! We hebben een hele hele hele leuke meester… meneer Rudy! En ook een hele hele hele leuke juf… juf Hilda! Ze geven allebei heel leuk les en daarom vind ik alles veel leuker! Het is ook een super rustige klas. We zijn nu bezig met de Kinderjury. Dan moet je in 5 weken 5 boeken uitlezen, en dan gaan we stemmen wat het leukste boek is.

Joost Warringa.