Mijn Kind Online: Informatieavond OR Emmaschool dinsdag 25 oktober om 19.30 uur

Op dinsdag 25 oktober van 19.30-22.00 uur verzorgt de OR van de Emmaschool een informatieavond over Mijn Kind Online.

Youtube, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram, Snapchat, games…

Ze zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is ontzettend handig; je communiceert snel en makkelijk met vrienden en familie over de hele wereld. Maar het mediagebruik brengt ook risico’s met zich mee. Ouders staan voor nieuwe opvoeduitdagingen. Heeft u als ouder zicht op de digitale leefwereld van uw kind? En hoe praat u hier samen over?

Als ouder kunt u bijdragen aan het veilig mediagebruik van uw kind. Tijdens de thema-avond neemt een deskundige van VNN u mee in de (digitale) belevingswereld van kinderen en krijgt u tips om het risico op overmatig mediagebruik te verkleinen. Ook kunt u ervaringen uitwisselen met andere ouders. Hoe ervaren zij het mediagebruik van hun kind? Hoe praten ze hier samen over? Wat voor regels stel je?

Nieuwsgierig naar deze avond? Kom langs! Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 18 oktober, via or@emmaschool-assen.nl

mijnkind-online