Voorleeswedstrijd

voorlezen

Vanmiddag zaten de kinderen van groep 7a, groep 7/8 en groep 8a vol spanning bij het podium klaar voor de finale van de voorleeswedstrijd.

De afgelopen periode is er in elke groep een voorronde gehouden waarna de winnaars van elke groep vanmiddag tegen elkaar gingen strijden.

De voorlezers werden beoordeeld door een jury bestaande uit: Liesbeth Kouprie (namens groep 7a), Wouter Seelen (namens groep 7/8), Sanne ter Horst (namens groep 8a) en juf Aly. Deze jury had de moeilijke taak om een winnaar te kiezen. Zoals ze zelf na afloop al zeiden; “Het was moeilijk, want iedereen heeft het heel goed gedaan!”.

De drie finalisten waren: Jasmijn Bijleveld (groep 7a), Kilian Mulder (groep 7/8) en Madeliene de Boer (groep 8a). En geloof het of niet, maar alle drie de kinderen lazen voor uit een boek van Roald Dahl! Gelukkig hadden ze wel allemaal een ander boek gekozen.

Uiteindelijk heeft de jury een keuze kunnen maken. De winnaar is geworden Kilian! Gefeliciteerd Kilian! Binnenkort zal hij het op gaan nemen tegen de winnaars van andere scholen uit Assen.

De foto’s staan hier.