Expeditie Robinson

443

Vrijdag 11 november

De gymles was in het thema Expeditie Robinson.

We gingen een opdracht uit een aflevering doen.

We moesten een bal zonder onze handen aan te raken naar de overkant brengen. We moesten 4 dingen doen.

Het eerste was met lintjes een bal in een ring leggen. En natuurlijk mocht je de bal niet met je handen vast houden. Aan die ring zaten linten die moest je optillen om naar een pion toe te brengen en als hij ervan af viel moest je opnieuw beginnen. Maar als het wel gelukt was…..

Moest je met twee lintjes de bal naar een andere pion brengen. Daarna gingen 2 kinderen met 2 stokken ze naar een pion brengen toen moest een ander kind de bal in de korf schieten. Je mocht dat 2x proberen. Als dat 2x lukt dan mocht je 2 pittenzakjes pakken 1x gescoord mocht je er 1 en 0x gescoord moest je er geen een pakken. Na ongeveer 10 min spelen gingen we doordraaien. De middelste rij kreeg 1 pittenzak voorsprong. Dit was de gymles van 7/8b

Geschreven door: Luna en Ashley