Leuke groep 7a, van Telysha.

Leuke groep 7a!

Het echt leuke klas maar de tijd gaat snel voorbij. We hebben veel toetsen gehad in deze maanden.

We doen ook veel spelletjes, bijvoorbeeld we gaan rekenen met breuken en dan als de juf noemer zegt dan moet naar beneden en ze teller zegt dan moet je staan.

Het is ook Sinterklaas. Vanaf groep 6-8 gaan we lootjes trekken. Wat is lootje trekken? Lootje trekken dat doe je met Sinterklaas of Kerst, maar dan moet je een papiertje pakken en je naam erop schrijven, wat je wilt hebben en je hobby’s.

We zijn ook naar Technics4u geweest. Daar leerden we dingen over techniek, en je kon ook en knijpkat winnen of een robot. We gingen ook een kleine zonne-energieventilator maken. Het is echt leuk in groep 7a .

Ps: Als je naar groep 7a gaat heb echt heel veel geluk!!!