Nieuwe shirts Emmaschool

Aan het einde van het vorige schooljaar is het idee ontstaan om nieuwe Emmaschool-shirts te laten ontwerpen. De gele, soms verbleekte, katoenen shirts verdwijnen dan voor moderne kleurvaste shirts. Om dit voor alle kinderen mogelijk te maken, willen we gezamenlijke nieuwe shirts bestellen. Aan het begin van het schooljaar krijgen alle kinderen een passend shirt dat tijdens schoolactiviteiten, zoals het Sinterklaasconcert in de Nieuwe Kolk, een excursie, schoolreis, sportdag, avondvierdaagse en de schoolsportoernooien, zoals voetbal, korfbal en schaken, gedragen kan worden. Aan het einde van het schooljaar worden de shirts weer ingenomen en aan het begin van het volgende schooljaar ontvangen de kinderen weer een passend Emmaschool-shirt.

We willen deze shirts financieren door de ouderbijdrage te verhogen met 2 euro naar 22 euro. Alle kinderen hebben op deze manier altijd een passend shirt en u hoeft zelf geen gele, katoenen shirts meer te kopen.

vraagteken_tshirt_1311406898_original_3