PROVINCIEHUIS GROEP 8A 15 NOVEMBER 2016

Groep 8a is op 15 november naar het provinciehuis geweest. Het was echt SUPER leuk. Om 09:30 gingen we op de fiets naar het provinciehuis toe. Toen we daar aankwamen kregen we eerst een glaasje drinken met een cakeje. Daarna gingen we naar een grote vergaderzaal waar we op stoelen mochten gaan zitten. Als je op een stoel zat, zag je voor je een microfoon. Als je dus antwoord wilde geven op een vraag deed je de microfoon aan en zag je jezelf op een HEEL groot scherm. We werden in teams verdeeld en daarmee moest je een partij vormen. En als je die partij opgericht had moest je ook een naam, slogan en een plan maken over alles wat je wilde bereiken. We gingen toen een provinciespel spelen. Daarvoor had je je eigen partij nodig. Het spel ging zo: je bedacht een plan met je partij en daar ging je over debateren met de andere partijen. De andere partijen moesten voor die plannen tegen of voor stemmen.                                

Mirza Ubels en Mischa Astapov

Groep 8A