Peuterspeelzaal De Zonnebloem heeft ruimte voor 2-3 jarigen

Op de peuterspeelzaal De Zonnebloem is het ook bijna vakantie. Wij genieten de laatste week nog van de kerstboom met zijn versierde takken en flonkerende lichtjes. Samen met de peuters knutselen we nog kerstbakjes. Ook vieren we nog verjaardagen of nemen afscheid van peuters die 4 jaar worden en naar de basisschool gaan.

Zoekt u voor u peuter nog een plekje op de peuterspeel zaal dan zijn er in januari weer plaatsjes vrij. We zijn vijf ochtenden geopend en u kan vrij kiezen welk dagdeel u wilt afnemen. Voor informatie kunt u bellen met Karen Pardijs op het kantoor van de SPA Telefoonnummer 0592-377470. Wilt u langskomen om een kijkje te nemen kan dat in januari. Wel graag van tevoren even een afspraak maken. Dat kan op telefoon nummer 0592-317638.

Wij willen iedereen Fijne kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar wensen.

Met vriendelijke groet,
Leidsters Peuterspeelzaal De Zonnebloem

Logo-SPA-fc-kleur-275x269