High tea en gym op het plein in groep 5

Op vrijdag 17  februari hebben we tijdens de gymles spelletjes gedaan waarbij je moest samenwerken. We deden spons water en vuur in twee teams en het was een nek aan nek race met 1 punt verschil. Daarna deden we het om en om spel waarbij een partij de bal in het veld gooit en daarna probeert zoveel mogelijk rondjes om de pionnen te rennen. De veldpartij probeert de bal zo snel mogelijk te pakken en moet de bal dan doorgeven van voor naar achteren. Als de bal bij het laatste kind is, dan roept deze stop. Het aantal rondjes dat gerend is rond pionnen is het aantal punten voor de gooiende partij. ook dit was een spannend spel met iets meer punten verschil.

We hebben de dag afgesloten met een high tea in de klas en ook dit was erg gezellig!

 

https://goo.gl/photos/33YTKcwec3FPfcin8