Tennisles

Afgelopen donderdag kregen we tennisles bij de Hertenkamp. Het was heel erg leuk.
We begonnen met een warming up. We moesten veel rennen en goed met onze armen zwaaien, zodat we lekker warm werden. Na de warming up mochten we allemaal met een tennisracket aan de slag. We moesten proberen de bal een paar keer hoog te houden met ons racket, eerst alleen en daarna samen.
Hierna werden we verdeeld over drie spelletjes: tegen de muur tennissen, tennissen op het kleine veld en tennissen met de tennisleraar. Dat was ook hartstikke leuk.
Als laatst hebben we een spel gespeeld, gevangenisje. We speelden in twee teams. De tennisleraar gooide een bal aan. Die moesten we terugspelen over het net. Als dat was gelukt mocht je achteraan sluiten, als het niet lukte moest je naar de gevangenis.

 

Klik op de link voor foto’s.

https://goo.gl/photos/ZmLFD4joaBiCS4Bv7