Een sneak preview van de OuderMusical

Aan het hof van de Italiaanse hertogin Valia zijn de uitvinders Leonardo en Watto druk bezig met hun werk. De werksters dromen over warmte, zonneschijn én een romantisch samenzijn met chef-kok sinjor Carlo. Columbus en zijn matrozen komen terug van een grote reis en er blijkt volop interesse te zijn voor de knappe kleindochters van de hertogin. De hertogin is bijna jarig en wenst als verjaardagscadeau iets bijzonders: wie haar het “eeuwige licht” schenkt, zal haar opvolger worden als heerser over Toscane.

Ook wil de vorstin graag minestronesoep-speciaal. Nou, die soep wordt wel héél erg speciaal… Heeft die verborgen krachten?

Het aftellen is begonnen, wij zijn er klaar voor! Jij ook?
Heb je nog geen kaartje besteld?
Doe dat snel via https://www.dnk.nl/theater/dag/2017-04-19