Kikker in de Soep was prachtig

Ruim 500 kinderen, ouders en andere belangstellenden zijn getuige geweest van de uitvoering van de Oudermusical “Kikker in de Soep” in De Nieuwe Kolk.

“Aan het hof van de Italiaanse hertogin Valia zijn de uitvinders Leonardo en Watto druk bezig met hun werk. De werksters dromen over warmte, zonneschijn én een romantisch samenzijn met chef-kok sinjor Carlo. Columbus en zijn matrozen komen terug van een grote reis en er blijkt volop interesse te zijn voor de knappe kleindochters van de hertogin. De hertogin is bijna jarig en wenst als verjaardagscadeau iets bijzonders: wie haar het “eeuwige licht” schenkt, zal haar opvolger worden als heerser over Toscane. Ook wil de vorstin graag minestronesoep-speciaal. Nou, die soep wordt wel héél erg speciaal… Heeft die verborgen krachten?”

Het waren twee geweldige voorstellingen, waar door de cast vanaf september aan gewerkt is. Het resultaat was fantastisch ! Toneelspel, afgewisseld met zang en dans, begeleid door een muziekband, ondersteund door professionele licht- en geluidstechnici in een prachtig decor, maakten samen dat het een mooi spektakel werd!

We bedanken alle spelers, muzikanten, bouwers, visagisten, de Asser Filmclub, De Nieuwe Kolk, de Cumucie en natuurlijk onze regisseur Margareth van Roosmalen voor hun tomeloze inzet!

In deze fotoserie (credits Linda) kunt u nog even terugkijken naar de voorstelling.