de filmdag

Hallo daar wij zijn 2 scholieren die de instructie kregen om dit verhaal te schrijven.

Dus hier gaan we…

Vrijdag waren de opnames voor de film. De regisseur was een professionele man. Hij had al heel veel goede ideeën. Wanneer de camera op ons gericht was werden we heel nerveus. We hebben heel veel bloopers gehad. We vergaten ook snel onze tekst. Het was erg spannend maar wij hebben toch wel mooi een film gemaakt! Op een gegeven moment begon het te regenen. Sorry , heel erg te onweren. En wij waren buiten 🙁 . De meeste van ons werden niet echt nat , maar anderen kletsnat vanwege een scene die nog buiten opgenomen moest worden. Dat was een klein probleempje dus we moesten even opdrogen. Het was een leuke ervaring voor de groep. En nu gaat MOL even heel officieel doei zeggen , en KAT kijkt toe…

Mr of Mevr. lezer ik zeg u nu gedag , doei en bye ik ga nu stoppen en u verlaten. MOL en KAT zeggen u nu gedag.

KAT: hoi ik ben Yinte en we waren eigenlijk van plan om over walvissen te schijven , hopelijk komt dat nog… Adios en KAT.

MOL: hoi ik ben Poppy en het was leuk dit stukje te schrijven voor u. Ik heb op mijn kladblaadje een walvis getekend dus dat is handig… Adios nachos en toedels! 

doei