Eerste schoolweek 7a van Bas & Hugo

De eerste schooldag op school hadden we meester Stefan. Het was een normale dag en we hadden veel lol. We moesten van plaatsen verwisselen en Hugo en Bas kwamen naast elkaar te zitten. Dat was heel leuk. We konden goed samenwerken. De dag was al snel voorbij De volgende dag klommen twee kinderen uit het raam. We hadden in de vakantie foto’s gemaakt, maar de foto’s konden nog niet naar meester Stefan worden gestuurd, dus we moeten wachten tot de foto’s gestuurd worden. De volgende dag mochten we allemaal uit het raam klimmen, behalve Rowan en Jamey, want die hadden dat dinsdag al gedaan. De volgende dag was er niets bijzonders maar het was wel leuk. Op vrijdag hadden we gym en we mochten niet naar buiten, omdat sommige kinderen geen reserve kleren mee hadden genomen. Het regende heel hard. In de middag schreven we dit verhaal.