Groep 7a, de eerste week van Sebastiaan

De eerste week in groep 7a was super leuk. De eerste twee dagen hebben we meester Stefan weer gezien. Toen gaf meester Stefan weer les. De eerste dag hebben we niet veel gedaan, behalve rekenen. Bij de pauze; eten en drinken en verder Estafette. Dag twee hebben we niet veel gedaan, maar Rowan en Jamey zijn, in de ochtend, door het raam geklommen. Woensdag was juf Hilda les aan het geven en die vond, dat als er één iemand het mag, dan mag iedereen. Dus de hele klas is door het raam geweest en weer door het andere raam terug geklommen. Donderdag hebben we alleen maar een paar lessen gedaan. Voor de rest hebben we niet veel gedaan. Vrijdag gingen we oorspronkelijk gymmen buiten. Twintig kinderen hadden kleding mee, de rest niet, dus bleven we in de gymzaal.