Jantje Beton-loterij

Elk jaar doet de Emmaschool mee aan het verkopen van loten voor Jantje Beton. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. Enerzijds wordt het goede doel gesteund, anderzijds is de helft van de opbrengst voor onze eigen school. Dat geld wordt besteed aan de aanschaf van extra materialen voor het plein en het zelfstandig werken. Het is de bedoeling dat de loten verkocht worden in de buurt, aan familie, bij de sportclub of vriendenkring. Alle kinderen van de groepen5 t/m 8 mogen meedoen.

Indien uw zoon en/of dochter mee mag doen aan deze actie, dan kunnen ze dat uiterlijk maandag 11 september doorgeven aan hun juf of meneer. Woensdag 13 september krijgen ze dan een lotenboekje met 10 loten mee naar huis. De verkoop van loten (met machtigingsformulieren) kan dan beginnen.

De lotenboekjes met machtigingsformulieren moeten uiterlijk woensdag 27 september op school weer worden ingeleverd. Voor meer informatie kunt u kijken op www.jantjebeton.nl